Inteligenta Computationala Integrata (ICI)

CTI, Anul IVA

Facultatea ETTI

2019-2020



ultima actualizare: 17-02-2020


Pagina resurse curs/aplicatii  (aici se gasesc informatiile la zi cu privire la cele discutate la curs / aplicatii inclusiv resursele pentru curs/aplicatii)
  acces parolat - detalii la orele de curs/aplicatii   (accesul parolat presupune ca materialele din acea zona sunt EXCLUSIV
pentru pregatirea cursului, utilizarea lor in alte scopuri fara permisiunea titularului de curs este interzisa)

Curs: Luni 13-15 sala B312  (de dorit fara pauza 13-14:40)
Aplicatii: Miercuri conform orar (aplicatiile incep din sapt. 2)

Mai multe detalii in pagina de resurse
               

Evaluare:

             Laborator 40 (6 puncte / test (sedinta laborator) => total 36 puncte laborator + 4  puncte din oficiu = 40

 Teorie 60 puncte se obtin in urma a 2  verificari pe parcurs (datele exacte le vom anunta dupa ce se centralizeaza planificarea la nivel de departament)
Atentie: Nu se permit recuperari ale verificarilor pe parcurs - prin urmare incercati sa participati la ele atunci cand sunt programate !


Titular:  prof. Radu Dogaru

contact:   radu_d at  ieee.org


Obiectivele cursului (din fisa disciplinei):


Tehnologia actuala permite integrarea la puteri consumate reduse a senzorilor si a dispozitivelor de calcul specializate in scopul obtinerii unei diversitati de aplicatii (comunicatii mobile, asistenti personali, retele de senzori, aplicatii biomedicale portabile, dispozitive pentru persoanele cu handicap). O cerinta fundamentala a acestor aplicatii este integrarea eficienta unor algoritmi si arhitecturi specifice inteligentei computationale.

Obiectivul cursului este acela de a prezenta studentilor intr-o forma sistematica metodele si tehnicile specifice inteligentei computationale din perspectiva integrarii a acestora in diferite aplicatii de interes larg (software, hardware, sau 'embbeded systems'). Pe parcursul predarii disciplinei se va urmari prin exemplificare (de ex. senzor inteligent pentru recunoasterea comenzilor vocale sau a caracterelor scrise de mana) ca notiunile teoretice sa se raporteze la o problematica din lumea reala.


Detalii si resurse - in pagina desfasurator