In atentia masteranzilor IISC  din anul terminal
Procedura finalizare program masterat  (dizertatie)  sesiunea iunie 2020

Pentru sesiunea iunie 2020 urmariti exclusiv site-ul ETTI pentru
procedurile administrative de finalizare si sustinere online  !
Si indicatiile de mai jos !


Observatie importanta: Va rugam mare atentie la modul cum respectati normele de etica universitara. Mai precis evitati sa spuneti "tot codul l-am scris eu" pentru ca de multe ori chiar involuntar puteti prelua fragmente de cod din  blog-uri etc. si sa uitati sa le citati. Corect este ca sa citati in lista bibliografica sau cu note de subsol sau chiar in cod (ca si comentariu) tot ceea ce nu va apartine si sa evidentiati in mod corect contributia dvs.

Mult Succes !
====   cele de mai jos se ignora === sunt din anii precedenti ========================NOU: Mesaj 1 - (27 febr. 2020) privind Anexa 7, predare Anexa 2, disciplina "Etica" etc..


Pentru detalii privind inscrierea (aceasta se face  la secretariatul facultatii)
urmariti (
site-ul facultatii ) .


Examenul de disertatie IISC - ()
Detalii (ziua exacta si sala se vor anunta cand vor fi cunoscute).
(va rugam sa aveti pregatit un laptop / tableta cu iesire video PC sau HDMI
pentru prezentare).


Ghidul de mai jos este orientativ si contine doar elementele specifice masteratului IISC
Ultima actualizare - 5 martie 2020

Prioritare este situl facultatii ETTI unde sunt actualizate informatiile oficiale privind procedura de finalizare 

Activitate
Termen
Obs.
Definitivarea titlului si obiectivelor temei de disertatie,  completarea si semnarea fisei "pagina 1" - Anexa 2, conform procedurilor si termenelor de pe site-ul facultatii (de regula finalizarea se face inainte de vacanta de iarna)
T0= Vedeti Mesaj 1
(cel tarziu 17 martie)

Anexa 2 se tipareste din portal daca este avizata
Nota la disciplina "practica si desfasurare activitate disertatie" -
Pentru cei care au finalizat in alti ani, va rog urmariti la secretariat ca aveti nota de trecere trecuta la aceasta disciplina ( inainte de ultima zi a sesiunii), dupa nu se mai poate face nimic. 
Prima pagina contine instructiuni.

Pentru predare: consultati calendarul din Mesaj 1 (eventual imi trimiteti un e-mail)
In cazul in care nu sunt in facultate apelati la d-na Irina, secretara dept. ETTI (etajul 1, B137,
telefon 021-4024838 de regula o gasiti intre 10 si 15).
Atentie !  - Fara aceasta nota nu se poate "intra" in examenul de dizertatie, nu se accepta nota transmisa prin e-mail de indrumator ci numai fisa semnata in urma intalnirii de evaluare pe care o programati de comun acord cu indrumatorul pana cel tarziu la termenul T1.

T1 = Vedeti Mesaj 1
(cel tarziu 2 iunie) 

(Anexa 7 ver. 2020)cele de mai jos sunt orientative  (prioritare sunt informatiile oficiale de pe site-ul facultatii)


Finalizarea lucrarii de disertatie si transmiterea ei prin e-mail in format .PDF pe platforma ETTI pentru a fi inaintata membrilor comisiei

(datele pentru sesiunea curenta - iulie 2020- vor fi precizate curand pe site ETTI)

  "chestionarul Alumni" completat se trimite coordonatorului de masterat la adresa radu_d@ieee.org pana la T2 (ora 24:00). Rog in "subject" sa fie trecut "Chestionar Alumni IISC".
T2 = stabilit de facultate pentru incarcarea PDF-ului cu lucrarea
(urmariti site ETTI)


Sustinerea publica

Rog sa fie toata lumea prezenta la prima ora, vom grupa prezentarile pe indrumatori
In ziua sustinerii se va preda la secretarul comisiei  intr-un plic inchis (sau prin indoire si capsare) formularul "chestionar satisfactie(formularul il descarcati de pe site si il completati in prealabil dupa care il printati si il impaturiti astfel incat continutul sa fie confidential).

!! Nu se poate sustine lucrarea decat daca documentul predat la comisie (lucrarea in forma tiparita) contine toate documentele (Anexa 2 - cu descrierea temei, toate semnaturile, declaratia de onestitate academica cu CNP si semnatura - formularul din site ETTI)

Observatie importanta: Va rugam mare atentie la modul cum respectati normele de etica universitara. Mai precis evitati sa spuneti "tot codul l-am scris eu" pentru ca de multe ori chiar involuntar puteti prelua fragmente de cod din  blog-uri etc. si sa uitati sa le citati. Corect este ca sa citati in lista bibliografica sau cu note de subsol tot ceea ce nu va apartine si sa evidentiati in mod corect contributia dvs..

In prezentare nu detaliati excesiv partea de teorie (care este tratata in extenso in lucrare) ci incercati sa prezentati cat mai sintetic contributiile proprii. Prezentarea dureaza maxim 10-15'
T3=  conform site ETTI
site ETTI