Studentii care au obtinut la partialul sustinut in timpul semestrului un punctaj de minimum baremul de degrevare au partea I a materiei (P1) degrevata si nu mai trebuie sa sustina partialul la examenul programat in sesiune (punctajele marcate cu bold in tabelul cu rezultate din pagina de ASC de pe site-aul atm: http://atm.neuro.pub.ro/rradescu/asc.htm). In cazul in care un student cu partialul promovat in timpul semestrului doreste sa isi mareasca punctajul de la P1, o poate face la examenul din sesiune, cu renuntarea la punctajul obtinut anterior (refacerea partialului in sesiune presupune anularea punctajului deja obtinut). Toti ceilalti studenti, care nu au participat la partialul din timpul semestrului sau au obtinut punctaje sub barem, vor sustine in mod obligatoriu partialul la examenul din sesiune. Partea a II-a a materiei (P2) se sustine de catre toti studentii in examenul din sesiune.

 

Punctajul total de la laborator va fi anuntat inainte de examenul din sesiune, in tabelul cu rezultate postat la anunturile din platforma Easy-Learning si pe pagina de ASC a site-ului atm: http://atm.neuro.pub.ro/rradescu/asc.htm. In caz de nepromovare a laboratorului (conditie: minimum 15 puncte din 30), in sesiunea de restanţe se poate reface doar testul final de laborator (colocviul), inainte de intrarea in examen, in prima dintre cele doua zile care vor fi programate, iar examenul se va sustine in cea de-a doua zi programata, numai daca in urma rezultatului de la refacerea colocviului punctajul total de laborator va deveni minimum 15. Colocviul de laborator este, de altfel, singura dintre toate componentele notarii pe parcursul semestrului (laborator, punctaj curs) care se poate reface in timpul aceluiasi an universitar.

 

La testul de laborator intra in egala masura toate aplicatiile de laborator, indiferent daca au fost studiate la sedintele de laborator sau ca teme pentru acasa. Setul contine in total 6 lucrari a cate doua aplicatii fiecare, deci un numar de 12 programe de laborator. Testul de laborator poate include intrebari din oricare dintre aceste 12 aplicatii si are un total de 18 puncte. Prezenta la test impune respectarea riguroasa a programarii pe grupe/semigrupe si paritati, conform orarului sau anunturilor specifice.

 

Odata laboratorul incheiat cu succes, pentru promovarea examenului din sesiune, singura conditie necesara este obtinerea unui punctaj de minimum 50 din 100 la total. In caz de nepromovare a examenului, daca unul din punctajele obtinute la P1 sau P2 este de cel putin baremul de degrevare, acel segment se echivaleaza pentru sesiunea următoare. Echivalarea este valabila si pentru laborator, daca acesta a fost incheiat cu succes (minumum 15 puncte din 30).

 

Punctajul suplimentar pe lucrarile date la curs se va lua in considerare la total numai daca este indeplinita conditia de promovare obligatorie de minimum 50 de puncte din celelalte componente. Acest punctaj suplimentar se va anunta numai dupa sustinerea examenului, odata cu postarea rezultatelor finale.

 

Susţinerea examenului din sesiune se va face cu respectarea strictă a programării pe grupe.