Materia de examen a fost actualizata. Noua versiune a platformei Easy-Learning contine setul de materiale de studiu (slide-uri in completare la manual, inclusiv temele de casa), precum si noutatile legate de partial si testul de laborator.

Punctajele de laborator promovat anterior (cu minimum 15 puncte) se echivaleaza (vezi link-urile cu rezultate de mai jos).

Punctajele de laborator nenule, dar care nu indeplinesc conditia de promovare (marcate cu rosu in tabelele cu rezultate) necesita refacerea testului final (colocviului) de laborator, conform programarii pe grupe/semigrupe si paritati din orar, la ultima sedinta de laborator a semestrului (sapt. 13 si 14). La testul de laborator intra in egala masura toate aplicatiile de laborator, indiferent daca au fost studiate la sedintele de laborator sau ca tema pentru acasa. Setul contine in total 6 lucrari a cate doua aplicatii fiecare, deci un numar de 12 programe de laborator. Testul de laborator poate contine intrebari din oricare dintre aceste 12 aplicatii si are un total de 18 puncte.

Notarea cu A (absenta) la laborator necesita refacerea intregului set de lucrari de laborator.

Detalii despre algoritmul de calcul al tuturor componentelor din punctajul disciplinei se gasesc in anunturile din platforma Easy-Learning.