Detalii despre componentele activitatii la EP:

 

Testul de laborator: La test va stau la dispozitie indrumarele de laborator, pe care fie le puteti procura in varianta tiparita de la libraria UPB (corp BN, intrarea dinspre Automatica), fie le puteti folosi in format electronic, din platforma Easy-Learning. Nu trebuie predate referate, teme de casa, fise de laborator sau raspunsuri la intrebari. Notarea activitatii de laborator va fi din 30 de puncte, iar solutia tehnica este ca testul final sa fie sustinut la distanta, individual, pe propriul dispozitiv (desktop sau portabil), prin accesarea platformei Easy-Learning. La o data stabilita de comun acord si anuntata din timp, testele de laborator vor fi activate in platforma Easy-Learning, astfel incat fiecare student sa poata accesa testul la distanta (remote) si sa completeze astfel formularul de testare. Testul va avea o durata de lucru de 30 de minute si va contine cate o intrebare din fiecare aplicatie din cele prezente in setul lucrarilor de laborator. Modele de intrebari pentru test se gasesc pe pagina EP de pe site-ul atm. Cu o zi inainte de test, vor fi comunicate detaliile despre modul de accesare si completare al formularului de test.

 

Verificarea finala: Se va desfasura cu toate materialele la dispozitie (manual, indrumar, notite personale etc.), atat in hard-copy, cat si - recomandabil - in format electronic. Este permisa si chiar incurajata utilizarea laptopului, a telefonului mobil sau a tabletei. Manualul de EP se poate descarca in format electronic (arhiva cu documente PDF) direct din plarforma Easy-Learning. Data, ora si sala pentru sustinerea verificarii vor fi stabilite tot de comun acord, aceste informatii urmand a fi postate pe pagina EP de pe site-ul atm si in platforma Easy-Learning.

 

Nota disciplinei: Punctajul disciplinei EP se compune din 30% testul de laborator, 30% tema de casa (echivalata cu nota de la Proiect 3 din semestrul I) si 40% verificarea finala. Studentii care au o nota in catalog la Proiect 3 vor avea punctajul la tema de casa calculat prin inmultirea acestei note cu 3. Nota la EP va fi trecuta in catalog doar cu acordul studentului, in scopul de a contribui la cresterea mediei anului IV. Lipsa unei note la EP nu atrage consecinte negative, in schimb, ea poate fi validata numai daca in prealabil disciplina EP a fost inclusa in contractul de studii.

 

Obsevatii: Acest sistem de evaluare este gandit sa vina in ajutorul studentilor si sa economiseasca timp si efort intr-un semestru dens, fara a constitui astfel o solicitare suplimentara. Pentru orice alte intrebari sau nelamuriri, va rog nu ezitati sa ma contactati.